ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ

Όψεις Χωρίς Τρόχισμα

Οι Όψεις χωρίς τρόχισμα «E-max press» είναι ότι πιο ιδανικό μπορεί να μας συστήσει η σύγχρονη Αισθητική Οδοντιατρική.
Όψεις Χωρίς Τρόχισμα

Οι Όψεις χωρίς τρόχισμα είναι ότι πιο ιδανικό μπορεί να μας συστήσει η σύγχρονη Αισθητική Οδοντιατρική, δηλαδή οι Όψεις «E-max press». Είναι η κατάλληλη λύση για την περίπτωση που μπορεί κάτι να μας στεναχωρεί στην εμφάνιση των δοντιών μας. Είναι η μορφολογία τους; (μακριά –κοντά δόντια), είναι κάποια διαστήματα μεταξύ τους; ή η θέσης που βρίσκονται (λίγο πιο μέσα- πιο έξω).

Οι Όψεις «E-max press» απότελούν μια top solution. Είναι τόσο λεπτές επιφάνειες πορσελάνης σε πάχος μόλις 0,2 mm και τόσο ανθεκτικές λόγω του ισχυρού πυρήνα τους, που δεν χρειάζεται καν να τροχιστεί το δόντι μας.

Η καινοτομία τους όμως κρύβεται στην άριστη αισθητική τους απόδοση με λάμψη και διαφάνειες για ένα θεσπέσιο απότέλεσμα όμοιο με τα φυσικά μας δόντια.

Η διαδικασία απαιτεί προετοιμασία των δοντιών και άμεση τοποθέτηση – συγκόλληση στα δόντια μας των όψεων.

Όψεις Χωρίς Τρόχισμα
Σαλόνι Αποδοχής, οδοντιατρείο

Επισκεφτείτε Το Oδοντιατρείο Μας Στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της Δρ. Μορφύρη με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » και τον υπέροχο χώρο υποδοχής
Περισσότερα
Δρ. Χριστίνα Μορφύρη- Αισθητική Οδοντιατρική

Ζητήστε Ραντεβού

Ζητήστε ένα ραντεβού με τη Δρ. Μορφύρη στο οδοντιατρείο της στη Γλυφάδα. Συμπληρώστε τώρα εύκολα και γρήγορα το Online «Αίτημα για ραντεβού».
Αίτηση