ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΔΡΑ « XO CARE »

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Σχεδιασμένη Από Τον Διάσημο Σχεδιαστή « Jacob Jensen ».

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » κατασκευασμένη στη Δανία και σχεδιασμένη από το διάσημο σχεδιαστή « Jacob Jensen ».

Η επιλογή της οδοντιατρικής μονάδας « XO », έγινε έχοντας ως κριτήρια την υγιεινή, την απόλύμανση, την ασηψία, την εργονομία αλλά και την άνεση του ασθενή.

Η άριστη ποιότητα της έδρας μας παρέχει απόφυγή μετάδοσης μικροοργανισμών λόγω των απόσπώμενων τμημάτων που διαθέτει, τα οποία αφαιρούνται και απόστειρώνονται πριν και μετά από κάθε χειρουργική επέμβαση.

Η λειτουργία και η απόδοση των λειτουργιών της έδρας ολοκληρώνεται ψηφιακά για τη μέγιστη ακρίβεια και τη λεπτομερή διεκπεραίωση του κάθε περιστατικού.
Ο έλεγχος της οδοντιατρικής μονάδας γίνεται μόνο από ποδοδιακόπτη για να έρχεται η γιατρός σε επαφή μόνο με απόστειρωμένες επιφάνειες κατά τη διάρκεια της εκάστοτε θεραπείας.

Η πρωτοπορία του μηχανήματος «XO» κορυφώνεται μέσω του προγράμματος Smart Link, το οποίο μας παρέχει τον πλήρη χειρισμό όλων των οδοντιατρικών προγραμμάτων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Βασική προτεραιότητα του ιατρείου είναι η εφαρμογή αυστηρών μεθόδων απόστείρωσης για την απόφυγή μετάδοσης μικροοργανισμών.

Στο ιατρείο της Μορφύρη Χριστίνας τηρείται αυστηρά ο πλήρης κύκλος της απόστείρωσης, από το αρχικό στάδιο της απόλύμανσης των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στον κάθε ασθενή μέχρι το τελικό, που είναι η τοποθέτηση τους σε αυτόκαυστο κλίβανο Class B, ο οποίος μας εξασφαλίζει την απόστείρωση τους σε ποσοστό 99,99 %.

Η οδοντιατρική μονάδα μας είναι εξοπλισμένη με ενδοστοματική κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, με πάρα πολύ υψηλή ανάλυση ενδοστοματικά, για την καλύτερη απεικόνιση της θεραπείας στον ασθενή.

Για το ιστορικό του ασθενή γίνεται πάντα λήψη της αρχικής κλινικής εικόνας του και της τελικής για την επαλήθευση των προσδοκιών του ασθενή.

Η Ενδοστοματική κάμερα προβάλλει άμεσα την εικόνα στην οθόνη του μηχανήματος και ο ασθενής λαμβάνει την ίδια στιγμή γνώση για το απότέλεσμα της θεραπείας του, έχοντας μια εικόνα πλήρη και λεπτομερή.

Η Λάμπα Λεύκανσης που διαθέτει το ιατρείο είναι υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Η χρήση της ειδικής λάμπας καταφέρνει να ενεργοποιήσει το λευκαντικό παράγοντα που εφαρμόζουμε στις επιφάνειες των δοντιών για να απελευθερώσει οξυγόνο και να μας απόχρωματίσει τη σκούρη απόχρωση που έχουν απόκτήσει τα δόντια μας.

Για την κάθε συνεδρία Λεύκανσης η δράση της λάμπας κυμαίνεται στα 10-20 λεπτά βάσει αυστηρού πρωτοκόλλου, ώστε να μην απόδυναμωθεί η επιφάνεια του δοντιού, και διενεργείται απόκλειστικά από την ίδια την Οδοντίατρο.

Η μέθοδος της Λεύκανσης είναι ασφαλέστατη ως προς την υγεία των δοντιών και εντελώς ανώδυνη για τον κάθε ασθενή.

Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!