ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.

Ενδοδοντία

Η ειδικότητα της Ενδοδοντίας μας δίνει την λύση στα φλεγμαίνοντα δόντια μέσω της Ενδοδοντικής Θεραπείας

Ενδοδοντική Θεραπεία ονομάζουμε τη διαδικασία για να σωθεί ένα δόντι με κατεστραμμένο ή νεκρό πολφό. Όταν ο πολφός μολύνεται λόγω κάποιου τραυματισμού ή κατάγματος έχουμε την εισροή μικροβίων σ΄ αυτόν και τη πιθανότητα νέκρωσης του. Στο φλεγμαίνοντα πολφό αυξάνει η ροή του αίματος και η κυτταρική δραστηριότητα. Αντίστοιχα στο νεκρό πολφό η δραστηριότητα των εγκατεστημένων μικροβίων αυξάνουν την πίεση στο εσωτερικό του δοντιού.

Σαν απότέλεσμα έχουμε την αίσθηση πόνου, οιδήματος (πρήξιμο) και την πιθανή δημιουργία κύστης στην άκρη της ρίζας του δοντιού.

Η ειδικότητα της Ενδοδοντίας μας δίνει την λύση στα φλεγμαίνοντα δόντια μέσω της Ενδοδοντικής Θεραπείας. Μας εξασφαλίζει τη διάσωση του δοντιού και τη διατήρηση του στον οδοντικό φραγμό. Το δόντι καθαρίζεται, αφαιρούνται τα νεύρα και τα αγγεία του και απόλυμαίνεται από τα μικρόβια που δημιούργησαν τη φλεγμονή ή το απόστημα. Στην συνέχεια κλείνεται το άνοιγμα του όπως ακριβώς συμβαίνει και στο σφράγισμα.

Ενδοδοντική Θεραπεία
Δρ. Χριστίνα Μορφύρη- Αισθητική Οδοντιατρική

Ζητήστε Ραντεβού

Ζητήστε ένα ραντεβού με τη Δρ. Μορφύρη στο οδοντιατρείο της στη Γλυφάδα. Συμπληρώστε τώρα εύκολα και γρήγορα το Online «Αίτημα για ραντεβού».
Αίτηση
Χώρος Υποδοχής στο οδοντιατρείο της Μορφύρη Χριστίνα

Επισκεφτείτε Το Oδοντιατρείο Μας Στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της Δρ. Μορφύρη με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » και τον υπέροχο χώρο υποδοχής
Περισσότερα