ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

Γναθοχειρουργική

Η Γναθοχειρουργική είναι η ειδικότητα που ασχολείται με τις χειρουργικές ανάγκες στα προβλήματα των γνάθων, του προσώπου και του στόματος.

Το ιατρείο συνεργάζεται με Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό διακεκριμένο στον κόσμο της Γναθοχειρουργικής και της Εμφυτευματολογίας.

Αντιμετωπίζει από ένα απλό περιστατικό μέχρι και το πιο περίπλοκο μέσω της άριστης εκπαίδευσης και της πολυετούς και συνεχούς κλινικής εμπειρίας που έχει.

Τα περιστατικά που αναλαμβάνουμε στο Ιατρείο αφορούν: αφαίρεση έγκλειστων δοντιών (έγκλειστοι φρονιμίτες), απόκάλυψη έγκλειστων δοντιών (για ορθοδοντικούς λόγους), τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων με λεπτομερές χειρουργικό σχέδιο θεραπείας (για την εμφυτευματική και προσθετική απόκατάσταση του ασθενούς), απόκατάσταση ελλειμματικών περιοχών στις γνάθους, με μοσχεύματα (για την περαιτέρω προσθετική ή εμφυτευματική απόκατάσταση του ασθενούς) και αντιμετώπιση οδοντογενών λοιμώξεων και μολύνσεων (οξείων, χρόνιων φλεγμονών και μολύνσεων).

Τα περιστατικά που αναλαμβάνουμε σε Νοσοκομειακό περιβάλλον αφορούν: ορθογναθικές επεμβάσεις για τη λειτουργική και αισθητική απόκατάσταση του ασθενούς λόγω ανωμαλίας γνάθων και επεμβάσεις της κροταφογναθικής άρθρωσης λόγω διαταραχών της λειτουργίας της.

Γναθοχειρουργική στην γλυφάδα
Γναθοχειρουργός στην γλυφάδα
Γναθοχειρουργός, οδοντιατρείο στην γλυφάδα
Γναθοχειρουργική στη Γλυφάδα
Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό διακεκριμένο στον κόσμο της Γναθοχειρουργικής και της Εμφυτευματολογίας.
Χώρος Αποδοχής, οδοντιατρικό γραφείο στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε Το Oδοντιατρείο Μας Στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της Δρ. Μορφύρη με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » και τον υπέροχο χώρο υποδοχής
Περισσότερα