ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΟΣ

Παιδοδοντία

Η Οδοντίατρος Μορφύρη Χριστίνα δίνει μεγάλη έμφαση στην φροντίδα των μικρών μας φίλων, ηλικίας 4-13 ετών, ασκώντας Προληπτική Οδοντιατρική για την εξασφάλιση ενός υγιούς στόματος στον μέλλον.

Η Θεραπείες αφορούν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ (σφαγισματάκια) οπών και σχισμών (Sealants). Sealants  ονομάζουμε τις ρητίνες που εφαρμόζουμε για να καλύψουμε τις σχισμές στα δόντια (αυλάκια) εμποδίζοντας έτσι τη συσσώρευση μικροβίων στα σημεία αυτά και το πιθανό σχηματισμό τερηδόνας μελλοντικά.

Κύριο μέλημα μας είναι η συστηματική ΕΞΑΜΗΝΗ ΦΘΟΡΙΩΣΗ των δοντιών μέσω του Φθορίου που μας προσφέρει τη μέγιστη προστασία των οδοντικών ιστών.

Ο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ που προσφέρουμε κρίνεται επίσης πολύ σημαντικός όπως και η συστηματική παρακολούθηση της οδοντικής ανάπτυξης για την εξασφάλιση μιας φυσιολογικής μόνιμης οδοντοφυΐας στο μέλλον χωρίς προβλήματα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παιδοδοντία Δρ. Μορφύρη
Παιδοδοντία στη Γλυφάδα
Παιδοδοντία , Δρ. Μορφύρη Χριστίνα
Δρ. Χριστίνα Μορφύρη- Αισθητική Οδοντιατρική

Ζητήστε Ραντεβού

Ζητήστε ένα ραντεβού με τη Δρ. Μορφύρη στο οδοντιατρείο της στη Γλυφάδα. Συμπληρώστε τώρα εύκολα και γρήγορα Online «Αίτημα για ραντεβού».
Αίτηση
Χώρος Αποδοχής, οδοντιατρικό γραφείο στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε Το Oδοντιατρείο Μας Στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της Δρ. Μορφύρη με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » και τον υπέροχο χώρο υποδοχής
Περισσότερα