ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ

Εμφυτεύματα

Βοηθούν στην προστασία από τη μείωση του οστού της γνάθου, η οποία παρουσιάζεται με τις κινητές οδοντοστοιχίες.
Οδοντικά Εμφυτεύματα

Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, τα τελευταία 30 χρόνια, προσφέρουν μια εξαιρετική λύση αντικαθιστώντας όχι μόνο το χαμένο μας δόντι αλλά και την οδοντική ρίζα. Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα απότελούν μια σταθερή βάση για τεχνητά δόντια που θα δείχνουν, θα τα νιώθετε αλλά και θα λειτουργούν όπως τα φυσικά σας δόντια.

Η Εμφυτευματική λύση είναι απότέλεσμα Επιστημονικής έρευνας κορυφαίων Επιστημόνων και Οργανισμών πολλών δεκαετιών και επιτυχούς κλινικής χρήσης χιλιάδων Οδοντιάτρων και Ειδικών.

Το Οδοντικό Εμφύτευμα έχει τη μορφή μικρής βίδας κατασκευασμένης από τιτάνιο ή κράμα τιτανίου και ζιρκονίου, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας. Το τιτάνιο και το ζιρκόνιο είναι μέταλλα βιοσυμβατά και εύκολα απόδεκτά από τον οργανισμό.

Οδοντικά Εμφυτεύματα, Γλυφάδα

Το Οδοντικό Εμφύτευμα τοποθετείται με τοπική αναισθησία εντός του οστού της γνάθου, στη θέση του απόλεσθέντος δοντιού και με την πάροδο 6 με 8 εβδομάδων ολοκληρώνεται η διαδικασία οστεοενσωμάτωσης και επούλωσης. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα τοποθετούμε με ασφάλεια πάνω στο εμφύτευμα μια στεφάνη ή μια γέφυρα ή μια οδοντοστοιχία.

Το απότέλεσμα και η καινοτομία των Οδοντικών Εμφυτευμάτων προσδίδουν την πλησιέστερη δυνατή απόμίμηση στα φυσικά μας δόντια. Προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση και σταθερότητα για τη μάσηση, τη σωστή ομιλία  για τη δημιουργια ενός χαμόγελου γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Οδοντικά Εμφυτεύματα, Δρ. Μορφύρη

Τα πλεονεκτήματα των Οδοντικών Εμφυτευμάτων είναι ουσιαστικά. Δεν απαιτούν το τρόχισμα των υγειών δοντιών για την τοποθέτηση μιας γέφυρας, καταφέρνουν να εξαφανίσουν τον πόνο από οδοντοστοιχίες οι οποίες με την πάροδο του χρόνου δεν ταιριάζουν απόλυτα στο στόμα. Το σημαντικότερο; Βοηθούν στην προστασία από τη μείωση του οστού της γνάθου, η οποία παρουσιάζεται με τις κινητές οδοντοστοιχίες.

Η οδοντίατρος Μορφύρη Χριστίνα μέσω της πολυετούς και άριστης συνεργασίας με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό διακεκριμένο στο χώρο της Γναθοχειρουργικής και της Εμφυτευματολογίας αναλαμβάνουν Εμφυτευματικά Περιστατικά Προσφέροντας Εξαιρετικές Λύσεις Και Μακροχρόνιες Επιτυχίες για ένα Λειτουργικά και Αισθητικά όμορφο χαμόγελο.

Οδοντικά Εμφυτεύματα, Λύση
Οδοντικά Εμφυτεύματα, Λύση
Ψηφιακή Οδοντιατρική Έδρα « XO CARE »

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με την υπερσύγχρονη ψηφιακή οδοντιατρική έδρα « XO CARE » κατασκευασμένη στη Δανία και σχεδιασμένη από το διάσημο σχεδιαστή « Jacob Jensen »
Περισσότερα
Σαλόνι Αποδοχής, οδοντιατρείο

Επισκεφτείτε Το Oδοντιατρείο Μας Στη Γλυφάδα

Επισκεφτείτε το οδοντιατρείο της Δρ. Μορφύρη και απόλαύστε και χαλαρώστε στον υπέροχο χώρο μας.
Περισσότερα